Bazeni bez dodatnih sadržaja deluju prazno i brzo dosade svojim vlasnicima.

Postoji nekoliko tipova bazenskih atrakcija:

 • JetStream – uredjaji za plivanje u protiv toku, koji suštinski prave reku od bazena. Oni Vam pružaju mogućnost da kućni bazen koristite kao da posedujete olimpijski.
 • Hidromasaža – Hidromasažne mlaznice se ugrađuju u zid bazena ili u hidromasažnu kadu. One pružaju zabavan provod u bazenu i za one koji ne vole da samo plivaju.
 • Gejzir – Gejziri imaju i estetsku i masažnu funkciju. Ono predstavljaju jednu od najpopularnijih atrakcija.
 • Lastin rep – Najpopularnija atrakcija.

Ovaj kratak spisak Vam može prikazati za šta se najčešće odlučuju investitori. Naravno tu nije kraj bazenskim atrakcijama:

 • Vazdušni krevet
 • Aeromasaža
 • Fontana
 • Vodopad
 • Tobogan
 • itd.

Moguće je da Vi imate ideju šta bi voleli da vidite u svom bazenu. Mi možemo da isprojektujemo i izvedemo i unikatne bazenske atrakcije po Vašoj želji.

1

BAMBO / BAMBO 2

UWE BAMBO i BAMBO 2 trenutno predstavljaju najatraktivnije JetStream uređaje koji postoje u ponudi.

BAMBO / BAMBO 2 uređaji za plivanje u kontra struji stvaraju dovoljak potis, od preko 21 l/s, tako da će i najbolji plivači imati dobar trening. Naravno, snaga mlaza se može podesiti, tako da je Bambo sistem odličan i za rekreativno plivanje za decu.

BAMBO / BAMBO 2 dolazi u kompletu je RITZ pumpom, posebno projektovanom za BAMBO. U kompletu se nalazi sve što je potrebno za ugradnju. BAMBO / BAMBO 2 nudi različite opcije za koje se možete odlučiti.

 • Izbor boje prednje maske. Može biti Gunmetal boja i Bela.
 • Bambo / Bambo 2 može doći sa ugrađenom rasvetom, koja izgledna izuzetno atraktivno noću.
 • Može se naručiti i dodatna oprema, poput creva za lokalizivanu masažu tela ili inoksnih držača.

BAMBO modele odlikuju čiste linije, koje se uklapaju u dizajn skoro svakog bazena. Iz tog razloga, Bambo ćemo naći u ogromnom broju luksuznih bazena.

1

JUNO

UWE JetStream JUNO je model atraktivnog dizajna.

JUNO odlikuje pomalo industrijski izgled što ne treba da čudi, jer je srce ovog uređaja za plivanje moćna RITZ pumpa. Juno biraju klijenti koji ne žele da imaju, po dimenzijama, veliki JetStream uređaj. Juno na zidu bazena zauzima najmanje mesta od svih JetStream uređaja.

 • Dolazi u dve boje: Gunmetal i Bela
 • Može se naručiti i dodatna oprema, poput creva za lokalizivanu masažu tela ili inoksnih držača.
1

COCO / COCO LUX

UWE JetStream COCO – skoro pa umetničko delo.

COCO je uređaj modernog dizajna. Njegove talasaste forme će sigurno privući poglede. Ne dajte da vas izgled zavara, COCO pruža dovoljno snage za dobar trening.

 • Dolazi u dve boje: Gunmetal i Bela.
 • Može se naručiti i dodatna oprema, poput creva za lokalizivanu masažu tela ili inoksnih držača.
 • COCO LUX dolazi sa dekorativnom rasvetom
1

Miro

UWE Jetstream MIRO – Čista i brutalna snaga.

MIRO, MIRO 2 i MIRO Trainer su sistem ikoji imaju jednu svrhu – da vas spreče da doplivate do kraja bazena. To jako lepo izvode. Sam MIRO, usingl varijanti je dovoljno jak da vas tera da se pomučite, već MIRO 2 predstavlja ozbiljan izazov za dobrog plivača. MIRO Trainer predstavlja nepremostivu prepreku za rekreativne plivače, ali će dobri plivači u njemu naći zamenu za olimpijski bazen.

MIRO dolazi kao komplet, sa različitim opcijama. Maska je izrađena od inoksa.

1

Viva

UWE VIVA – Gejzir u Vašem bazenu.

VIVA je jedan od sistema hidromasaže iz bogate ponude UWE. Ugrađuje se na dno bazena i služi za masažu kompletnih nogu. Viva poseduje pet mlaznica koje daju penušav gejzirski mlaz, zahvaljujući snažnoj RITZ pumpi i venturi tehnologiji za usisavanje vazduha. VIVA je odličan dekorativni element bazena, koji posebno lepo deluje noću, pod bazenskom rasvetom.

1

LIBRA

LIBRA – Hidromasažni sistem nove generacije.

LIBRA sistem hidromasaže je izuzetno pogodan za ugradnju u hidromasažne kade u okviru bazena. Zahvaljujući velikom kućištu, koje se postavlja u beton prilikom izlivanja korita bazena, LIBRA ostaje u mestu. Isto tako, servis je izuzetno jednostavan – celo telo venturimalznice možete da izvučete napolje radi čišćenja.

LIBRA dolazi standardno u varijanti LIBRA 3, LIBRA 4 ili LIBRA 5 – u zavisnosti od broja mlaznica. Naravno, Vi sami birate broj mlaznica koji Vam je potreban. Maska LIBRA mlaznice je izradjena od inoksa, što doprinosi vizuelnom utisku.

1

Lastin rep

Lastin Rep – arhitektura vode ili hidromasaža?

Lastin rep je jedna od bazenskih atrakcija koja ima upotrebnu vrednost čak i kada u bazenu nema kupača. On povećava estetiku čitavog spoljnog uređenja. Glavna funkcija Lastinog Repa je da služi kao sistem za masažu ramenog pojasa nakon zamornog plivanja.

U ponudi posedujemo šest standardnih tipova Lastinog repa, i preko 15 tipova koji se rade po porudžbini. Lastin Rep je izrađen od inoksa tip 316L.