Noćno kupanje bez svetla u bazenu je rizično i opasno. Na svu sreću, možemo Vam ponuditi bogat asortiman bazenske rasvete.   U našoj ponudi ćete naći tri glavna tipa rasvete:
  • Halogena bazenska rasveta – Odlikuju je niska cena, kratak radni vek lampi i visoka potrošnja energije.
  • LED bazenska rasveta – Srednji i viši cenovni segment. Izuzetno dug radni vek lamp i jako niska potrošnja energije.
  • Fiber optika – Pruža fantastične mogućnosti za bazensku dekorativnu rasvetu.
1

Sirio

Sirio linearni LED projektor služi za iluminaciju arhitekture i fontana. Poseduje IP68 zaštitu, tako da može da funkcioniše potpuno zaronjen u vodu.

Telo je izrađeno od aluminijuma zaštićenog protiv rđe. Dolaze sa 3m kabla, a optimalni raspon radne temperature je od 10°C do 65°C. Sirio se može dobiti u dve veličine: 1m i 0.5m. Dostupan je i u tri modelu u odnosu na boju svetlosti i sistema za kontrolu.

  • Bela svetlost
  • 7 boja svetlosti sa 7 predefinisanih sekvenci izmene
  • Potpuna RGB paleta, DMX kontrola

Sirio linearni LED projektor pruža mnogo mogućnosti za vaše projekte. Za veće projekte se mogu naručiti projektori drugih dimenzija, boja i sa ratličitim kućištima.

1

STD Lamp

Podvodni LED projektor za sve tipove bazena.

Ovaj tip projektora se može ugraditi u bilo koji tip bazena: betonski, lajnerski, poliesterski, plastični ili metalni. Maksimalna dubina ugradnje je 5m.

U njemu se koristi LT PAR56 podvodna lampa, sa sekvencijalnim sistemom za promenu boja.

1

STD SS Lamp

Podvodni LED projektor za sve tipove bazena.

Ovaj tip projektora se može ugraditi u bilo koji tip bazena: betonski, lajnerski, poliesterski, plastični ili metalni. Maksimalna dubina ugradnje je 5m.

U njemu se koristi LT PAR56 podvodna lampa, sa sekvencijalnim sistemom za promenu boja.

Materijal kućišta je INOX 316L

1

FLAT Niskoprofilni LED projektor

Niskoprofilni LED projektor je atraktivno i jednostavno rešenje za rasvetu bazena.

Ovaj tip projektora se može ugraditi u bilo koji tip bazena: betonski, lajnerski, poliesterski, plastični ili metalni. Maksimalna dubina ugradnje je 5m. Glavna prednost ovog modela je da njegova ugradnja ne zahteva građevinske radove na školjci bazena. Montira se direktno na zid.

Opremljen je sa LUXEON K2 LED lampom, i poseduje 7 sekvenci promene u 7 boja.

1

Mini LED

MINI je savršeno rešenje za rasvetu fontana, bazena ili zidanih hidromašažnih kada.

Poseduje 3 LED-a visokih performansi, tako da bez obzira na broj pruža odlične mogućnosti. Kontrolni sistem se nalazi van kućišta projektora. Na jedan modulator/transformator se može vezati 4 ovakva projektora.

Može se ugrađivati u zid, ili na postolje koje se posebno naruču

1

NIQ

Najmanji led projektor u ponudi.

NIQ poseduje iste tehničke karakteristike kao i MINI. Razlika je što je NIQ mnogo manji, tako da se najviše koristi u bazenima, prilikom rasvete hidromasažnog dela bazena. Može se poručiti sa maskom od bele plastike ili sa maskom od INOX-a.