Svaki bazen mora sadržati osnovni paket opreme. Mašinska sala svakog bazena mora sadržati sledeće elemente: Filter Pumpu, Sistem za doziranje hemije, Elektrokomandni ormar Opcioni sistemi: Grejanje, Rasveta, Bazenske atrakcije
1

Bazenski filteri

Kvalitetni filteri za javne i privatne bazene.
Peščani filter je sastavni deo svakog bazena. Alex Company Vam može ponuditi različite filtere za privatne i javne bazene. U ponudi imamo filtere sopstvenog brenda A FILTER.

Privatni bazeni
Filteri za privatne bazene se pune kvarcnim peskom, i imaju protoke od 7m3/h do 56m3/h. Svi naši filteri dolaze sa ventilom i armaturom potrebnom za instalaciju.

Javni bazeni
Filteri za javne bazene koje mi nudimo odgovaraju DIN 19605/19643 normama. Mogu biti sa lateralama ili filtracionim mlaznicama. Standardna ispuna je kvarcni pesak različitih granulacija, a moguća je i varijanta višeslojne ispune koja uključuje i aktivni ugalj. Filteri mogu biti isporučeni sa brojnim opcijama, u zavisnosti od projekta, kao što je priprema filtera za ozon, automatske pneunatski kontrolisane baterije za povratno ispiranje, revizioni otvori, itd.

1

Pumpe

HerBorner pumpe renomiranog nemačkog proizvođača i ino partnera Alex Company